Yağışlı
Yağışlı

Belediye Başkan Yardımcımız Bülent Oktay, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu

Belediye Başkan Yardımcımız Bülent Oktay,  gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan Yardımcımız Bülent Oktay, ilimizde çalışmaları devam eden asfalt çalışmaları, temizlik hizmetleri, park ve bahçe düzenlemeleri hakkında bilgi verdi. Açıklamasında;
'' Belediye Başkanımız Barış Ayhan koordinesinde, Sinop Belediye Başkanlığı olarak  ilimizde  temizlik, yol, içme suyu, kanalizasyon gibi işlerle ilgili Park Bahçeler Müdürlüğümüz, Destek İşleri Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz başta olmak üzere çalışmalarımızı  hızla yürütüyoruz.

Yeni mahalle olan Korucuk, Ordu, Bostancılı ve Osmaniye mahallelerimizde satih kaplama işlemleri devam ediyor. Yine bu bağlamda, doğalgazın geçtiği şehir merkezinde sokaklarımızın sıcak asfalt kaplamalarında sona yaklaşıldı. İmar planı içerisinde bulunan açılmamış yollar Destek Hizmetleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce açılmakta, temel malzemesi serilmekte, temel malzemenin üzerine satih kaplama ya da sıcak asfalt uygulamaları hızla yapılmaktadır. Yağmur suyu problemi olan yerler Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ızgaralar, yağmur suyu hatları konulmak suretiyle problemleri ortadan kaldırılmaktadır.

Eski çöp konteynırları çirkin bir görüntü arz ediyordu;konteynırların etrafı yeşil çimle kapatılarak hem atılan çöplerin etrafa saçılmasının önüne geçildi hem de daha tertipli ve görsel anlamda uygun olması sağlandı. Yeni mahalle olan yerleşim yerlerimizde ve şehir merkezimizde yıpranan, kötü olan çöp konteynırları tamamı yenileriyle değiştirildi.

Yeşil alanlar ve çocuk bahçelerimiz tekrar elden geçirildi; oyun parklarında arızalı olan, boyası dökülmüş olan tüm çocuk oyun grupları ekiplerimiz tarafından yeniden boyanarak, tamiratı tadilatı yapılarak sevgili çocuklarımızın daha güzel daha hoş bir ortamda oyun oynamaları için restorasyonu gerçekleştirildi.

Şehrimizde çalışmaları devam eden içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu altyapısı Belediye Başkanlığımız ve İller Bankası tarafından projelendirilerek en kısa sürede bu bölgelerde altyapı çalışmaları ihalesi yapılarak sonuçlandırılacaktır. Belediye sınırları içerisinde altyapısı, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı eksik olan yer kalmayacaktır.Bu şekliyle de Sinop'ta ; altyapısını bitirip, sosyal üst yapı donatılar, kültür merkezleri, yeni açık hava alanları ve rekreasyon alanları şeklinde çalışmalar yürüteceğiz. Belediye Başkanımız Barış Ayhan'ın direktifleri ve çalışmaları ile halkımıza her geçen gün daha güzel hizmetler vermeyi planlıyoruz''ifadelerine yer verdi.