Yağışlı

Belediye Başkanımız Barış Ayhan, ''Geleceğe Nefes'' fidan dikme etkinliğine katıldı.

Belediye Başkanımız  Barış Ayhan, ''Geleceğe Nefes'' fidan dikme etkinliğine katıldı.

Belediye Başkanımız  Barış Ayhan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un da katılımlarıyla gerçekleşen ''Geleceğe Nefes'' fidan dikme etkinliğine katıldı.

Tüm Türkiye'de eş zamanlı gerçekleştirilen Geleceğe Nefes Kampanyası dahilinde, Sinop'ta da fidanlar toprakla buluştu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Geleceğe Nefes Kampanyası kapsamında Sinop'a ziyarette  bulundu. Havaalanında gerçekleştirilen karşılama töreni sonrasında, Tarım ve Orman Bakanlığı'nca hayata geçirilen Geleceğe Nefes kampanyası kapsamında fidan dikimi yapılacak yer olan Sinop Engelsiz Yaşam Merkezi bahçesinde  tören düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından tüm ülkede 11:11'de fidanlar toprakla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şırnak, Aksaray, Antalya, Konya  ve Sinop'a telekonferans ile bağlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ankara Batıkent'te programda olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sinop'taki atmosferi aktardı.

Fidan dikimi sonrası  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi, rehabilitasyon merkezi misafirleri ile sohbet etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sinop Valiliği'ni de ziyarette bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk anı defterini imzaladı.

Ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle  çıkan çatışmada şehit olan Bülent Yalçın'ın evini ziyaret etti.  Ziyaret sonrası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Sinop'tan ayrıldı.