Yağışlı

Belediye Başkanlığı Kupası Yelken Yarışları Sona Erdi

Belediye Başkanlığı Kupası Yelken Yarışları sona erdi.

9-10 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Sinop Belediyesi Belediye Başkanlığı Kupası Yelken Yarışları tamamlandı. Bu yıl 9.su düzenlenen Belediye Kupası Yelken Yarışları'nda; Laser 4.7 Genel, Optimist Kız Junior, Optimist Junior Genel, Optimist Kız Genel, Optimist Genel olmak üzere 5 dalda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Belediye Başkanımız Barış Ayhan ödül töreninde yaptığı açıklamada sporun önemine değindi. Yaptığı açıklamada; '' Böyle pırıl pırıl sporcularımızı böylesine önemli etkinliklerde görmek bizleri mutlu ediyor. Spor denilince akla futbolun geldiği ülkemizde, bireysel sporlara böylesine değer verilmesi bizleri umutlandırıyor. Yelken, kürek yüzme gibi sporlara doğası gereği elverişli bu güzide şehrimizde çocuklarımızı spora yönlendirerek, spora teşvik ederek onların ufkunu açmalıyız. Bu önemli etkinliğin gerçekleşmesinde başta Sinop Karadeniz Yelken Kulübü'ne, değerli antrenörlerimize, sporcularımıza ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum '' dedi.