Yağışlı
Yağışlı

Türkiye Offroad Şampiyonası 5. Ayak Sinop Yarışları sona erdi.

VİDEO HABER :

Türkiye Offroad Şampiyonası 5. Ayak Sinop Yarışları sona erdi.

Yaklaşık 50 ekip ve 25 aracın kıyasıya mücadele ettiği yarış renkli görüntülere sahne oldu. Yarışların ilk günü Akliman'da ''Yalçın Özdaban'' etabı, ikinci ve son günü ''Atam İzindeyiz'' seyirci etabı yoğun katılımla tamamlandı. Belediye Başkanımız Barış Ayhan önceki yıl yarış birincisi ve
Sinop Off-Road Kulübü Başkanı  Bülent Cevdet Durdu ile etabı turladı.

Seyir zevki büyük olan yarışlarda
Sınıf 1 kategorisinde üçüncü Melis Aksöz, ikinci 54 Redline Team Nurcan Barçın Şatır, birinci ise Şehmuz Oğuz, Sınıf 2 kategorisinde ikinci Serkan Sivri, birinci Nihat Keskin, Sınıf 3 kategorisinde ise üçüncü Bantboru Offroad Team İlayda Hancı Korkut, ikinci Mehmet Birkan, birinci Andoff Offroad Team Ergün Çirkin, Sınıf 4 kategorisinde ikinciler Guisepe S. Agazzi ve Evl Garage Kenan Özsoy, birinci ise Orhan Sakarya oldu. Genel klasmanda üçüncülüğü alan Kenan Özsoy, ikinci Guisepe S. Agazzi, birinci ise Orhan Sakarya oldu.