Yağışlı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ebediyete intikalinin 81. yılında etkinliklerle anıldı

10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

Sinop Valisi Köksal Şakalar'ın valilik çelengini sunmasının ardından Belediye Başkanlığı çelengini Belediye Başkanımız Barış Ayhan sundu.
Yoğun katılımın gözlendiği tören, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda iki dakikalık Saygı Duruşu, İstiklal Marşı'mızın okunması ve şanlı bayrağımızın yarıya indirilmesi ile son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından Türkiye OFFROAD Şampiyonası 5. Ayak Yarışları Seremonik Startı İskele Meydanı'nda protokol ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri Sinop Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program ile devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Sarı Saltuk Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Öztürk tarafından yapıldı.

Program, Sarı Saltuk Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı '' Atatürk'' konulu video gösterimi, oratoryo gösterimi ve öğrencilerin seslendirdiği ''Atatürk Çocukları'' adlı marşın söylenmesi ile sona erdi.