Belediye Başkanımız Barış AYHAN, Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Değerli hemşirelerimiz; Sizler sevginin, hoşgörünün ve sabrın örneği, sağlık ekibimizin güler yüzlerisiniz. Sizler, tedavinin uygulanması ve hasta kontrollerinin sürekliliğinin sağlanması vesilesiyle kutsal bir görev ifa ediyorsunuz.Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden sorumluluk bilinciyle çalışıyor, adeta bir aile bireyi sıcaklığı ile hastalarımızın yanında oluyorsunuz. İçinde bulunduğumuz Koronavirüs Pandemisi sürecinde de doktorlarımız ve diğer sağlık emekçileri ile birlikte elini taşın altına koyan sizlere minnettarız. İyi ki varsınız ! Hemşireler Günü'nüzü en içten dileklerimle kutluyor, daha sağlıklı günlerde bir ve beraber olma temennilerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Barış AYHAN/Sinop Belediye Başkanı