BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanımız Barış AYHAN 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında;

''10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası bir kutlama değil; engelli vatandaşlarımız için bir farkındalık yaratma, bu önemli hafta vesilesiyle onların önündeki engelleri ortadan kaldırma günüdür.
Herkesin  birer engelli adayı olduğunu unutmayarak bu bilinçle toplumsal sağduyu sağlamak, engelli vatandaşlarımızı sosyal hayata kazandırarak onlara sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Engelli vatandaşlarımızın eğitim, kültür, sanat, spor faaliyetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri, dün olduğu gibi yarın da göğsümüzü kabartacak başarılara imza atmalarında mihenk taşı olacaktır. Engelli vatandaşlarımıza engel olunmadıkça yarınımıza ışık olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ''Toplumsal sorumluluk, bilinç ve hassasiyetin artması temennisiyle tüm engelli vatandaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini dilerim''  ifadelerine yer verdi.