BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız BArış AYHAN Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında;

''Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluşa vesile olan huzur ayı, Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Pandemi sebebiyle bu Ramazan'da iftar sofralarında bir araya gelemedik, büyüklerimizle sohbet edip, küçüklerimizle vakit geçiremedik.

Toplum sağlığı için getirilen kısıtlamalarla bayramı da biraz buruk geçireceğiz.  Önemli olan uzak da olsak bir telefonla kalplere dokunmak, büyüklerimizin bayramını kutlamak ve küçüklerimizle bayram sevincini paylaşmak olacaktır.

Ramazan Bayramı'nın daha nice bayramlara bir ve beraber ermemize vesile olmasını diliyor, Ramazan Bayramı'mızı en içten dileklerimle kutluyorum''ifadelerine yer verdi.