Sinop - Erfelek İçme Suyu ve Hizmet Birliği Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Sinop - Erfelek İçme Suyu ve Hizmet Birliği Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün Sinop Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Sinop Belediye ve Birlik Başkanımız Barış AYHAN, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet UZUN ve Birlik Meclis Üyeleri katıldı. Sinop Belediyesi ve Birlik Başkanımız Barış AYHAN'ın açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmelerde 1 yıl için görev yapmak üzere Birlik Encümen Üyeliklerine Ayten KESKİN, Güngör AKKOCA,  Mehmet ÖZTAŞÇI ve Ferhat ÖZTÜRK ; Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Ayten KESKİN,  Zeki TOPAL ve Rıdvan AYDIN oy birliği ile seçildi.

Daha sonra yapılan görüşmelerde 2019 yılı kesin hesap raporları ve 2019 yılı Faaliyet Raporu yine oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerden sonra Haziran Ayı meclis toplantısı tamamlandı.