İNTERNET SİTEMİZDE İÇERİK VE ARAYÜZ GÜNCELLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN DENETİMLERE KATILIM SAĞLADI

İçişleri Bakanlığınca 81 ile gönderilen genelge doğrultusunda kent genelinde oluşturulan ekiplerle maske, sosyal mesafe ve virüse karşı alınan önlemler denetleniyor.

Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veren esnaflar, çay bahçeleri ve gezi teknelerinde yapılan denetimlere Belediye Başkanımız Barış AYHAN, Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU, İl Emniyet Müdürü Cahit ŞAHİN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan BAŞAKCI ve İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih REYHANLIOĞLU katılım sağladı.

Yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlar arasında  mesafenin korunması, maske kuralına riayet ederek alışveriş yapılması hususları göz önünde bulundurulurken içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat dönemi hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgi verildi.  Denetimler sonrasında basının soruları cevaplandı.

sinop emlak sinop satılık daire sinop kiralık daire sinop web tasarım