BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ 1.KISIM VE 2. KISIM YÖNETİM KURULLARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Barış AYHAN Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ ve Küçük Sanayi Sitesi 1. Kısım Sorumlu Müdürü Mustafa Tolga KARA ile birlikte; Küçük Sanayi Sitesi 1. Kısım ile 2. Kısım Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Barış AYHAN Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ ve Küçük Sanayi Sitesi 1. Kısım Sorumlu Müdürü Mustafa Tolga KARA ile birlikte; Küçük Sanayi Sitesi 1. Kısım Yönetim Kurulu Başkanı Bayram GÜVELİ, 2. Kısım Yönetim Kurulu 2. Başkanı Can Mustafa YILDIZ ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Yapılması gereken çalışmalar ve eksikler hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız altyapı, asfaltlama ve kaldırım çalışmaları hususunda gereken çalışmanın yapılacağını belirtti.