ATATÜRK'ÜN SİNOP ZİYARETİNİN 92. YIL DÖNÜMÜ GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMLA KUTLANDI

Belediye Başkanımız Barış AYHAN Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Sinop'a gelişinin 92. yıldönümü sebebiyle gerçekleştirilen programa katılım sağladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ayak bastığı Liman İçi mevkiinde başlayan program, protokolün Atatürk'ün Sinop'a gelişini temsilen bayraklarla süslenen tekneyi karşılaması ile başladı. Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU öğrenciler tarafından verilen Türk Bayrağını öperek teslim aldı.

Ardından kortej halinde Sinop Valiliği önüne geçilerek çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.Belediye Başkanımız Barış AYHAN Atatürk anıtına Belediye çelengini sundu.

Program Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Sinop ziyaretinde istirahat ettiği ve Atatürk Müzesi ve Kütüphanesi'ne dönüştürülen Adliye içerisinde bulunan şeref defterini Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU'nun  imzalaması ile son buldu.