EMPATİ MAMA KAMPANYASININ SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Geçtiğimiz hafta POLESİE TR Oyuncak Fabrikası'nda   yapılan toplantıyla kimlik kazanan Empati projesinin Sinop Ticaret Sanayi Odası'nda yapılan ikinci toplantısı sonrasında saha çalışmalarına başlandı.

POLESİE  TR Oyuncak Fabrikası Yatırım Danışmanı Taner DİNÇKURT öncülüğünde başlatılan proje ile Belediye Başkanlığımız, Polesie  Tr Oyuncak Fabrikası,Sinop  Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde fabrika kurum ve kuruluşların yemek atıkları barınakta mama haline getirilerek barınakta yaşayan can dostlarımızın daha iyi şartlarda beslenmeleri sağlanacak. İlk olarak Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan fabrikalarla anlaşma yapılacak görüşmelerle projenin başlayacağını  belirten Belediye Başkan Yardımcımız Aydın Hakan SÖNMEZ projenin örnek bir çalışma olacağını belirtti.