Belediye Başkanımız Barış AYHAN İtfaiyeciler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında;

''1714 yılında Tulumbacılar Ocağı adı ile kurulan yangın söndürme teşkilatı, Cumhuriyet döneminde 25 Eylül 1923 'te yangın söndürmenin belediye hizmeti olarak kabul edilmesiyle birlikte günümüz İtfaiye Teşkilatı'nın temelini oluşturmuştur.

Bugün modern teçhizat ve bilgi birikimleriyle; sadece yangın değil, deprem sel gibi doğal afetlerde de canları pahasına yanımızda olan İtfaiye personelimiz ülkemiz ve milletimiz adına kutsal bir görev ifa etmektedir. Vatandaşlarımızın zor anında; tatil-bayram, gece-gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeden yanlarında olan itfaiye personelimiz afetlerin en az can ve mal kaybı ile sonuçlanması için büyük özveri ve türlü fedakarlıklarla çalışmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; görevi başında şehit düşen İtfaiye şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, vatanımız ve milletimiz için türlü fedakarlıklarla görevini icra eden İtfaiye personellerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum''  ifadelerine yer verdi.