EMPATİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Belediye Başkanlığımız, POLESİE  TR  Oyuncak Fabrikası  ile Sinop Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle hayata geçecek olan ''Empati'' kampanyasında çalışmalar tamamlandı. Proje 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde başlıyor.

POLESİE  TR Oyuncak Fabrikası Yatırım Danışmanı Taner DİNÇKURT öncülüğünde başlatılan proje ile Belediye Başkanlığımız, POLESİE  TR Oyuncak Fabrikası,Sinop  Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde fabrika kurum ve kuruluşlarının yemek artıkları barınakta mama haline getirilerek barınakta yaşayan can dostlarımızın daha iyi şartlarda beslenmeleri sağlanacak. Proje için Tülay Sevgi Erşahin Can Dostları Bakımevi'nde  çalışmalar tamamlandı. Kampanya 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde tüm hayvansever vatandaşlarımızın katılımları ile  hayata geçecek. Tüm vatandaşlarımızı 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde bu önemli açılışa bekliyoruz.