BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN SİNOP MEYDAN PROJESİNİN BRİFİNGİNE KATILIM SAĞLADI

Belediye Başkanımız Barış AYHAN; Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ ile birlikte TOKİ Başkanı Erol BULUT başkanlığında Ankara'da gerçekleşen toplantıya katılım sağladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Sinop Meydan Projesi verilen brifingle protokole anlatıldı. Yapılan sunum üzerinden görüş alış verişlerinin yapıldığı toplantıda Sinop Meydan Projesi kimlik kazandı. Belediye Başkanımız Barış AYHAN toplantı sonrasında yaptığı açıklamada vizyonunu yıllar öncesinde eğitim kültür ve turizm üzerine oturtmuş bu kenti yarınlara taşıyacak, kente değer katacak her projenin destekçisi olacağını belirtti.