BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN EMPATİ PROJE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Barış AYHAN, Belediye Başkan Yardımcımız Aydın Hakan SÖNMEZ ile birlikte Tülay Sevgi ERŞAHİN Can Dostları Bakımevi'nde  Belediye Başkanlığımız, POLESİE TR Oyuncak Fabrikası ile Ticaret ve Sanayi Odası birlikteliğiyle hayata geçen ''Empati'' projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Fabrika ve kamu kurum kuruluşlarının yemek artıklarının toplanarak barınağımızda yaşayan can dostlarımıza mama olarak geri dönüşümünü sağlayan proje her geçen gün büyüyor.  Projeye verilen her destek can dostlarımıza can oluyor.

Belediye Başkanımız Barış AYHAN projenin hayata geçmesine katkı sunan tüm hayvanseverlere teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Barış AYHAN, belediyemize gelen ihbar üzerine art niyetli kişi veya kişilerce vurulduğu öğrenilen, bulunduğu yerden alınarak tedavisine başlanan can dostumuzun tedavi süreci ile ilgili Belediyemiz Veteriner Hekimi Volkan TUNCAY'dan bilgi aldı.