COVİD-19 DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Belediye Başkanımız Barış AYHAN, İçişleri Bakanlığınca yayımlanan 19 Ekim Pazartesi gününden itibaren 7 gün boyunca 7 konuda tüm il ve ilçelerde genel denetimler yapılmasına yönelik genelge kapsamında gerçekleşen denetimlere katılım sağladı.

Denetimin ikinci gününde otogar ve havalimanında maske mesafe ve koronavirüse karşı alınan önlemlerin kontrolleri yapıldı. İlk olarak otogarda giden yolcular bilgilendirilirken güvenli seyahat sağlayan ve ulaşımda zorunlu tutulan HES Kodu denetimleri sağlandı. Ardından Sinop Havalimanı'nda gelen ve giden yolcular arasında maske, mesafe ve alınan önlemler denetlendi.

Otogar ve Havalimanı'nda gerçekleşen denetimlere Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU, Belediye Başkanımız Barış AYHAN ve protokol üyeleri katılım gösterdi.