CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Belediye Başkanımız Barış AYHAN 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen programlara katılım sağladı.

Program ilk olarak Sinop Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen Tebrikât Kabul Töreni ile başladı.

Ardından İskele Meydanı Atatürk Anıtı Önü'ne geçilerek; Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU ve Belediye Başkanımızca Askeri Tören Birliği, öğrenciler ve halkın Cumhuriyet Bayramı kutlandı. Daha sonra Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okunarak şanlı bayrağımız göndere çekildi. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU'nun yapmasının ardından, Cumhuriyet temalı şiirler ve kompozisyon okundu. Yapılan spor gösterilerinin devamında Cumhuriyet Kupası Spor Etkinlikleri'nde dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Cumhuriyet Kupası Spor Etkinlikleri  Satranç  Turnuvası'nda dereceye giren sporculara ödüllerini Belediye Başkanımız Barış AYHAN  verdi. Sosyal mesafe, maske ve hijyen esasıyla tertip edilen program Tören Geçişi ile son buldu.