ZEYTİN FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTU

Belediye Başkanlığımız ve Sinop Bilim Kültür Eğitim Derneği birlikteliğiyle yapılan proje kapsamında; Zeytinlik Mahallemize bir zeytin fidanlığı daha kazandırdık.

Tarih boyunca zeytinciliğin önemli merkezlerinden biri olan kentimizde zeytini yeniden doğaya ve ticarete kazandırmayı hedefliyor, asırlık Sinop zeytinini yeniden canlandırıyoruz.

Gerçekleştirilen fidan dikimi töreni ile 66 fidanı toprakla buluşturduk. Yapılan törene Belediye Başkanımız Barış AYHAN'ın yanısıra; Belediye Başkan Yardımcılarımız Aydın Hakan SÖNMEZ ve Bülent OKTAY, BİLKE Derneği Başkanı Ayşe Yaşar SARIKAYA,  Park ve Bahçeler Müdür V. Serdal KÜÇÜKDEMİR, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz M. İsmet DAMAROĞLU, Prof. Dr. İbrahim BAŞAĞAOĞLU ve basın mensupları katılım sağladı.