Belediye Başkanımız Barış AYHAN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz DEMİREL ve cemiyet üyesi gazetecilerin hazır bulunduğu ziyarette; belediye çalışmaları ve Sinop’a dair projeler konuşulurken Belediye Başkanımız Barış AYHAN Sinop’un gelişimine olan katkıları sebebiyle cemiyet başkanı Cengiz DEMİREL ve cemiyet üyesi gazetecilere teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonrası 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz DEMİREL, Belediye Başkanımız Barış AYHAN’a günün anısına Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tablosunu hediye etti.