İNTERNET SİTEMİZDE İÇERİK VE ARAYÜZ GÜNCELLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR
YENİ ARAÇLAR SİNOP'A HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanlığımız bünyesine 10 yeni araç daha katıldı. İskele Meydanı’nda basın mensupları ve vatandaşlarımızın katılımıyla yapılan araç tanıtım töreninde Belediye Başkanlığımız bünyesine kazandırılan araçlar Belediye Başkanımız Barış AYHAN tarafından tanıtıldı. Burada yapılan dua sonrası Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze geçilerek kurban kesildi.

Araç tanıtım törenine Belediye Başkanımız Barış AYHAN’ın yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş YÜKSEL, İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz ŞANLAN, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga KARA, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serpil ÜNLÜTÜRK, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Kadın Kolları Başkanı Necla TOPAL, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil BAYRAKTAR, Belediye Meclis Üyelerimiz, muhtarlarımız ve basın mensupları katılım gösterdi.

Yeni araçlar Sinop’a hayırlı olsun.

sinop emlaksinop pansiyonsinop web tasarımgüneş paneligüneş enerjisigüneşten elektrik üretme