BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Belediyemiz ortaklığı ile kurulan S.S. Sinop Kadın Emeğini Kalkındırma Girişimci İşletme Üretim Kooperatifi Belediye Başkanımız Barış AYHAN’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kooperatif Başkanı Funda AKALIN beraberindeki Kooperatif Üyeleri Zahide ÖZBEN, Belgin KÖKLÜ, Handan TURAN, Dilek TURAN, Sezgin KÜÇÜK, Gülbahar KARADUMAN ve Hatice BOLAT ile birlikte kooperatif çalışmaları hakkında Belediye Başkanımız Barış AYHAN’a bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Belediye Başkanımız Barış AYHAN, belediye olarak kadın emeğine her zaman destek vereceklerini sözlerine ekledi. Bu bağlamda belediyemiz desteği ile Sinop’ta üretilen yöresel ürünlerin tanıtımı yapılacak ve sürdürülebilirliği sağlanacak. Ziyaret çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.