İNTERNET SİTEMİZDE İÇERİK VE ARAYÜZ GÜNCELLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR
BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ozan KIVRAK Belediye Başkanımız Barış AYHAN'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ozan KIVRAK ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Barış AYHAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuğuna teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Barış AYHAN günün anısına Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ozan KIVRAK'a belediyemiz destekleri ile kurulan Sinop Kadın Emeğini Kalkındırma Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından hazırlanan hediye sepetini verirken, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ozan KIVRAK tarafından takdim edilen hediyeleri de kabul etti.  Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

sinop emlak sinop pansiyon sinop günlük kiralık daire sinop web tasarım güneş paneli güneş enerjisi güneşten elektrik üretme