BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI


Belediye Başkanımız Barış Ayhan yayınladığı mesajla sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Mesajında;'' En zor durumlarda zaman mekan demeden, mesai mefhumu gözetmeden yardımımıza koşan, derdimizle dertlenen sağlık çalışanlarımız yaşamın her döneminde kutsal bir görev ifa etmektedir.

Sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladığımız bu bir yıllık pandemi sürecinde en büyük görev hiç şüphesiz ki sağlık çalışanlarımıza düştü. Biz dışarıya çıkmaya dahi tedirgin olurken doktorlarımızdan ambulans şoförlerine, hemşirelerden hastabakıcılara kadar sağlık ekibimiz bir vatandaşımıza daha can olma adına gece gündüz demeden emek verdi, ilk günkü kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşlara evde kalma uyarısı verilirken sağlık ekibimiz hastanelerde virüsle iç içe ağır risk altında bizler için çalışıyor. Ülkemizin dört bir yanında  özveriyle çalışan tüm sağlık ekiplerimize ne kadar teşekkür etsek az.

Bu duygu ve düşüncelerle; ''Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün '' Beni Türk hekimlerine emanet ediniz'' diyerek onurlandırdığı doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'' ifadelerine yer verdi.