İNTERNET SİTEMİZDE İÇERİK VE ARAYÜZ GÜNCELLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR
Belediye Başkanımız Barış AYHAN 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıl Dönümü Programı'na katıldı.

Sinop Deniz Şehitliği tören alanında Şehitlik Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören askeri manga tarafından yapılan saygı atışı ile devam etti. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'mız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sinop Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet ÖZGEN'in yapmasının ardından günün önemine ilişkin şiir  okundu.

Program burada Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU'nun şehitlik defterini imzalamasıyla sona erdi.

Ardından Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU, Belediye Başkanımız Barış AYHAN ve protokol üyeleri şehitlik ziyaretinde bulundu, şehitlerimize dualar edildi.

sinop emlak sinop pansiyon sinop günlük kiralık daire sinop web tasarım güneş paneli güneş enerjisi güneşten elektrik üretme