Belediye Başkanımız Barış Ayhan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu muhtarlar toplantısına katıldı.

Sinop Belediyesi salonunda gerçekleşen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga KARA, Sinop Muhtarlar Derneği Başkanı Aydın ÜNLÜ, Belediye Başkanımız Barış AYHAN, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil BAYRAKTAR, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyeleri, Parti Yöneticileri ve merkez ilçe muhtarları katıldı.