Belediye Başkanımız Barış AYHAN; Kurban Bayramı öncesinde saha çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Barış AYHAN;Kurban Bayramı öncesinde Çukurbağ Şehir Mezarlığında devam eden çalışmalar hakkında Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimizden bilgi aldı. Ordu Mahallesi, Yukarı Mücavir Mevkiinde yer alan kurban satış alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Barış AYHAN,çalışmaların ivedilikle tamamlanacağını ifade etti.

Ardından Otogar esnafı ile bir araya gelen Belediye Başkanımız, esnafların taleplerini dinledi,ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmaların yapılacağını belirtti.

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop