Belediye İş Sendikası ile Sinop Belediye Personel Ltd. Şti. arasında Toplu Sözleşme imzalandı.

Belediye İş Sendikası ile Sinop Belediye Personel Ltd. Şti. arasında yapılmış olan ek protokol sözleşmesi kapsamında 3500 TL olan maaşın yeni yapılan toplu sözleşme gereği Aralık ayına kadar alınacak ücret yevmiyeye %12 zam artı sosyal yardımlara da %25 zam yapılarak 4000 TL olarak belirlenmiş olup Aralık ayı sonrasında ikinci altı aylık dönemde %11 daha zam yapılarak maaş ücretleri 4500 TL olacaktır. İkinci yıl enflasyon artı 2 puan refah payı, üçüncü yıl aynı şekilde enflasyon artı 2 puan refah payı eklenecektir.

Başkanlık makamında yapılan imza töreninde Belediye Başkanımız Barış AYHAN'ın yanı sıra ; Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin MİNOĞLU, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Hüseyin DOĞAN ve Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilcisi Çetin TAKAR, Sinop Belediye Personel Ltd. Şti Müdürü Kerem AYAZMA, yer aldı.