Ayancık sel bölgesinde çalışmalara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere kentimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin BİRPINAR Belediye Başkanlığımızı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de eşlik ederken; Belediye Başkanımız Barış AYHAN, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin BİRPINAR’a ziyaretleri için teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop