Belediye Başkanımız Barış Ayhan PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası, 4.Ayak Sinop Yarışı Ödül törenine katılım sağladı.

Belediye Başkanımız Barış Ayhan kentimizi temsilen yarışlara katılan, PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası, Sınıf 4 kategorisinde ikinci olarak dereceye giren Sinop OffRoad Kulübü Başkanı Bülent Cevdet Durdu ve Volkan Taşdemir'i tebrik etti.

PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası, 4 .Ayak Sinop Yarışında mücadele eden tüm sporculara ve takımlara katılımları için teşekkür eden Belediye Başkanımız Barış Ayhan, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.