Belediye Başkanımız Barış AYHAN Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü Anma Günü kapsamında Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılım sağladı.

Saygı ve duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve video gösterimi ile devam etti. Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilirken gerçekleştirilen oratoryo ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK anıldı. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop