BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI


Belediye Başkanımız Barış AYHAN 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında;

"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Bakanlar Kurulu tarafından kendisine verilen  Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği gün olan 24 Kasım'ı her yıl  Öğretmenler Günü olarak coşkuyla kutluyoruz.  

Öğretmenlerimiz; tarihin en eski ve en kutsal mesleğini icra ederek geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yarına hazırlayan her daim yol gösterici rehberlerimizdir.Öğretmenlerimiz; Cumhuriyetimizin aydınlık yüzleri çocuklarımızın; vatanına bayrağına bağlı, yeniliğe açık, modern dünyanın gereksinimlerini edinerek yetişmelerinin en temel yapı taşlarıdır.

Başöğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün; ''Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır'' diyerek önemini belirttiği her öğretmen gelenekle geleceği buluşturan, çağdaş ve özgür yarınları inşa eden birer neferdir. Anadolu'nun dört bir yanını mesken edinmiş, türlü zorluklarla, nice fedakarlıklarla mesleğini özveriyle, sabırla ifa eden öğretmenlerimiz ülkemizin yarınına ışık tutmaktadır. Unutmayalım ki, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün muasır medeniyetler seviyesine çıkma hedefine ancak ve ancak idealist öğretmenlerimizin gayesi ve çabası ile ulaşabiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başöğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve görevleri başında şehit edilen öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyor, görevini özveriyle yerine getiren öğretmenlerimiz ve nice nesiller yetiştirmiş emekli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" cümlelerine yer verdi.