BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Barış AYHAN 3 Aralık  Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız mesajında;''3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncelikli olarak bir kutlama günü değil; engelli vatandaşlarımız için bir farkındalık yaratma, bu önemli gün vesilesiyle onların önündeki engelleri kaldırma günüdür.

Herkes bir engelli adayıdır, bu bilinçle toplumsal sağduyuyu sağlamak, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yürütmek ve hayatın her aşamasında birlikte olduğumuzun mesajını vermek bir insanlık görevidir. Bu bağlamda her birimize ayrı ayrı sorumluluk düşmektedir.

Engelli vatandaşlarımızın eğitim, kültür, sanat, spor faaliyetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri, dün olduğu gibi yarın da onların göğsümüzü kabartacak başarılara imza atmalarında mihenk taşı olacaktır. Hiç şüphesiz ki; engelli vatandaşlarımıza engel olunmadıkça yarınımıza ışık olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli bireylerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' cümlelerine yer verdi.