BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN SAKARYA CADDESİ'NDE YAPILAN ÇALIŞMAYA İLİŞKİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Sakarya Caddesi'nde başladığımız tadilat çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz caddenin işlevselliğini arttıracak saha çalışmasını geç saatlere kadar sürdürüyor.

Sakarya Caddesi'nde yapılan çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Barış Ayhan söz konusu çalışmayı değerlendirdi. Başkanımız Barış Ayhan yaptığı açıklamada; ''Sakarya Caddesi'nde öncelikle komple yenileme değil, mini bir tadilat işlemi gerçekleştiriyoruz. Caddedeki ahşap pergolalar gibi bazı fazlalıkları kaldırıyor, kaldırımlar arasındaki yürüyüşü zorlaştıran büyük yeşil alanlarda sadeleştirmelere gidiyoruz. Caddedeki ağaçlarımızda, mevsimlik çiçeklerimizde herhangi bir söküm işlemi yapmayacağız fakat palmiye, kartopu gibi ağaçlarımızın diplerindeki peyzaj alanlarında küçültmelere gideceğiz.  Yolumuzu da caddenin mimarisine uygun bir renkte modern yöntemlerle asfaltlayacağız.  Yaptığımız çalışma; caddenin işlevini arttıracak, araçların daha stabil seyretmesini sağlayacak bir yol kazandıracak ve vatandaşlarımızın yürüyüşünü kolaylaştıracak yönde bir çalışma olacak'' cümlelerine yer verdi.