ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM SİNOP'TA

Kent genelinde yapılan çalışmaları değerlendirme ve toplu açılışları gerçekleştirmek üzere Sinop'a gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM'u Belediye Başkanımız Barış AYHAN Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU ve protokol üyeleri ile birlikte havalimanında karşıladı.

Valilik önünde gerçekleştirilen karşılama töreni sonrası Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM tarafından valilik anı defteri imzalandı.

Devamında protokol Meydan Projesi kapsamında çalışma gerçekleştirilecek esnaf çarşısı ve Atatürk Caddesi boyunca yürüyerek incelemelerde  bulundu.

İskele Meydanı'nda yapılan törenle önceki Belediye Binamızın yıkımı ve Meydan Projesi'nin de içinde bulunduğu yatırımlar resmen başladı.