Belediye Başkanımız Barış AYHAN 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program; günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılması,  Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı anlatan şiirlerin okunması ile devam etti.

Öğrencilerin sergilediği dans gösterileri ile süren program Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU, Belediye Başkanımız Barış AYHAN ve protokol üyelerinin öğrencilerle çekildiği hatıra fotoğrafları ile sonlandı.