BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanımız Barış AYHAN 10-16 Mayıs  Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız mesajında;''Engelliler Haftası öncelikli olarak bir kutlama değil; engelli vatandaşlarımız için bir farkındalık yaratma, bu önemli gün vesilesiyle onların önündeki engelleri kaldırma amacı gütmektedir.

Herkes bir engelli adayıdır, bu bilinçle toplumsal sağduyuyu sağlamak, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yürütmek ve hayatın her aşamasında birlikte olduğumuzun mesajını vermek bir insanlık görevidir.

Engelli vatandaşlarımızın eğitim, kültür, sanat, spor faaliyetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri, dün olduğu gibi yarın da onların göğsümüzü kabartacak başarılara imza atmalarında mihenk taşı olacaktır. Hiç şüphesiz ki; engelli vatandaşlarımıza engel olunmadıkça yarınımıza ışık olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli bireylerimizin Engelliler Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bütün engelleri sevgiyle, anlayışla aşalım. '' cümlelerine yer verdi.