BELEDİYE BAŞKANIMIZ BARIŞ AYHAN'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Barış AYHAN 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında;

''Kurulduğu günden bu yana türlü baskılara tehdit ve saldırılara eğilmeyen, tam bağımsız Türkiye idealiyle canı pahasına mücadele eden yüce milletimizin tarihi nice destansı mücadelelerle doludur.

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkomutanlığında 26 Ağustos tarihinde başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, aziz milletimizin türlü imkansızlıklar içerisinde çağın en büyük silahlarına vurduğu darbenin adıdır. Cephelerde kadınıyla, erkeğiyle genciyle yaşlısıyla verilen eşsiz mücadele; milletimizin vatan aşkını özgür ve tam bağımsız Türkiye idealini açıkça göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını,  aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi saygıyla minnetle anıyorum'' cümlelerine yer verdi.