KONSER GERÇEKLEŞTİ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kentimizi ziyaretinin 94. yıl dönümü kapsamında Belediye Başkanlığımızca konser düzenlendi. Sabahattin Ali Etkinlik Alanı'nda düzenlenen konserde ilk olarak sahne alan Grup İz şarkılarını tüm Sinoplularla birlikte söyledi. Performanslarıyla göz dolduran ekibe Belediye Başkanımız Barış Ayhan günün anısına hediye takdiminde bulundu. Devamında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel tarafından Atatürk'ün Sinop'a gelişini konu alan 16 Eylül 1928 tarihli tamamı eski Türkçe baskılı nüshası ve tercümeli Cumhuriyet gazetesi hediye edildi. Başkanımız Barış Ayhan aldığı hediyenin değerine vurgu yaparak 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'e teşekkür etti. Daha sonra ''Sarı Saçlım Mavi Gözlüm'' şarkısıyla sahneye çıkan Faruk Demir sevilen türküleri seslendirdi. Sinop'ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir izleyicilere coşkuları için teşekkür etti. Konser Belediye Başkanımız Barış Ayhan'ın Faruk Demir'e hediye takdiminde bulunması ile son buldu.