YAPILANDIRMA HAKKINDA

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7440 Sayılı Kanun 12.03.2023 tarih ve 32130 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Yapılandırma işlemleri Belediye Başkanlığımızın Bostancılı Mah. Kapus Küme Evleri No:28 Sinop Merkez adresindeki Merkez Hizmet Binamız, Camikebir Mahallesi, Tütüncü Sokak, No:4/A – SİNOP Merkez adresindeki Ek Hizmet Binamıza bizzat  müracaat ve webportal.sinop.bel.tr adresi  üzerinden yapılmaktadır.

31 ARALIK 2022 tarihine kadar vadesi olan ve bu tarihten önce tahakkuk etmiş Emlak Vergisi, İlan Reklam Vergisi, işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, Su Borçları, Kira, İdari Para Cezaları ve bunun gibi vergi borçlarının peşin ya da taksitle ödenmek istenmesi halinde, başvuru sırasında peşin ödeme yada 12,18,24,36 veya 48 eşit taksitte ödeme seçeneklerinden biri seçilebilecek ve ilk taksiti de 30 HAZİRAN 2023 tarihine kadar bu tarih dahil, kalan taksitler de aylık dönemler halinde ödenebilecektir.

Başvurular 31 MAYIS 2023 tarihinde sona erecektir.

Tüm Halkımıza ilanen duyurulur.