BU EKİP CAN KURTARIYOR

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Cankurtaran ekibi bu yaz da plajlarımızda vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlıyor. Deniz Polisi ile de koordineli şekilde çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarımız, sahillerimizden üzücü haberler gelmesin diye görevlerini özveriyle yerine getiriyor.

Belediye Başkanımız Barış Ayhan, Özel Kalem Müdürümüz Uğur Davas ve İtfaiye Müdürümüz Ayhan Özbek'in de katılımıyla Akliman'da gerçekleştirilen tatbikatta boğulma tehlikesi yaşayan vatandaş, tecrübeli ekibimizce kurtarıldı. ATV, Cankurtaran Botu ve uzaktan kumandalı simitle gerçekleştirilen tatbikat tam not aldı.

Değerli vatandaşlarımız, kıymetli misafirlerimiz; can güvenliğiniz için plajlarımızda görev yapan cankurtaranlarımızın uyarılarını dikkate almanızı önemle rica ediyoruz.