BELEDİYE KONSERVATUVARIMIZ UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Belediye Başkanımız Metin Gürbüz eşi Özlem Gürbüz Hanımefendi ile birlikte Belediye Konservatuvarımızın düzenlediği Türk Halk Müziği konserine katıldı.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve yoğun katılımın gözlendiği konserde Korhan Kaymakkavak şefliğinde konservatuvarımız Sinoplulara unutulmaz bir gece yaşattı. Belediye Başkanımız Metin Gürbüz'ün davetleri ile Huzurevi'nde kalan büyüklerimiz de konsere gelerek gönüllerince eğlendi.

Konser öncesinde Başkanımız Metin Gürbüz'ün de açıklamalarının üzerine konserlerimizin yeniden yapılacağını dile getiriyor, bu akşam Türk Sanat Müziği konserimizde acil durumları göz önünde bulundurarak; salona koltuk sayısı üzerinde misafir kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtiyoruz.

Bu akşam da saat 20:00'da Kültür Merkezi'nde Türk Sanat Müziği konserinde buluşalım!